Design-ul de interior – in viziunea unui iubitor de frumos.

design-interior-modern-emerald-10

Pentru astazi m-am gandit sa iti impartasesc parerea mea despre tot ceea ce inseamna design de interior. Am stat si am analizat in ultima perioada mai multe stiluri si concepte si am ajuns la urmatoarea concluzie: design-ul este personalizat dupa fiecare persoana in parte, dupa ce pasiuni are, ce caracter are si mai ales ce anume il/o atrage. Chit ca vorbim despre stilul shabby chic sau despre minimalism sau industrial, fiecare din aceste stiluri sunt adaptate dupa preferintele fiecaruia, dupa caracterul si personalitatea persoanei care ocupa spatiul amenajat.

Interior-Design-Unity-2

Consider ca un design bine realizat este in momentul in care intri in acea incapere si stii sigur cine locuieste acolo si de ce are anumite detalii, anumite culori in acel spatiu. Asadar, fiecare dintre noi are un desing interior bine conturat, trebuie doar sa avem curaj sa ne exprimam.

In concluzie, chiar daca stilurile sunt incadrate in minimalism, industrial, eclectic, etc, acestea nu raman batute in cuie, ci pot fi adaptate dupa fiecare dintre noi, deoarece stilurile sunt permisive si in fond trebuie sa te simti bine cand ajungi acasa.

sursa foto: http://vindem-ieftin.ro/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s